26 de maig 2008

La Serra triomfa al Concurs Literari Acudam

El diumenge 25 de maig, a la sala del Teatre l’Amistat de Mollerussa va tenir lloc l’acte de lliurament de premis del 6è Concurs Literari Escolar entorn les persones amb discapacitat intel·lectual.
L’acte va comptar amb la presència del Sr. Xavier Solà, director i presentador del programa “El Suplement” de Catalunya Ràdio i el Sr. Carles Porta, periodista i autor del llibre “Tor”, la “muntanya maleïda” del Pallars Sobirà on, amb només 13 famílies, va haver-hi 3 morts sense que, fins el moment actual, se sàpiga oficialment l’autor material d’aquests assassinats.
L’IES La Serra va ser una part molt important d’aquest acte, no només per la quantitat de treballs presentats, sinó també per la seva qualitat. A nivell de tota la comarca del Pla d’Urgell, la presentadora va especificar que s’havien presentat prop de 400 treballs. Hi havia 4 categories i cada categoria comptava amb un finalista i un guanyador, ambdós amb importants premis en metàl·lic i una placa. El nostre centre podia, per edats, participar en 3 de les esmentades categories, i els resultats van ser els següents:
Primer cicle:
Finalista: Helena Huguet, de 1r d’ESO
Primer premi: Humbert Vallès, de 1r d’ESO
Segon cicle:
Primer premi: Anna Alsina, de 4t d’ESO
Batxillerat:
Primer premi: Judit López, de 2n de Barxillerat

A tots ells, la més sincera enhorabona!!!